Herbalife yrityksenä

Vuonna 1980 perustettu Herbalife International http://www.herbalife.fi/ on hyvinvointialan edelläkävijä, joka on omistautunut opastamaan ihmisiä pysyvän hyvinvoinnin tielle.
Herbalifen laatutuotteet tarjoavat:

  • pysyvää painonhallintaa
  • optimaalista ravitsemusta
  • laadukasta ihon- ja vartalonhoitoa
  • mahdollisuuden taloudelliseen itsenäisyyteen

Herbalifen innovatiiviset tuotteet ovat tutkijoiden, lääkärien ja ravitsemusasiantuntijoiden suunnittelemia, ja ne on suunniteltu sinun tarpeitasi silmällä pitäen

Luotettavia asiantuntijoita

Herbalifen tieteellinen neuvottelukunta ja ravitsemusneuvottelukunta koostuvat arvostetuista tutkijoista ja asiantuntijoista. Ne johtavat Herbalifen tuotekehitystö tutkimuksin ja tuotetestein niin, että Herbalife-tuotteiden laatu vastaa varmasti alan tiukimpia standardeja.

Tieteellinen sitoumus

Hyvinvointialan johtavana yrityksenä Herbalife on perustanut kolme tieteellistä elintä: Medical Advisory Boardin, Nutritional Advisory Boardin ja Medical Affairs Groupin. Yhdessä nämä arvostetuista lääkäreistä, palkituista tutkijoista ja maineikkaista hyvinvoinnin asiantuntijoista eripuolilta maailmaa koostuvat ryhmät auttavat edistämään ravitsemustutkimuksen kehittymistä, varmistamaan Herbalife-tuotteiden korkean laadun sekä kertomaan asiakkaillemme kaikkialla maailmassa terveyden ja hyvinvoinnin edellytyksistä.

Varmaa tukea

Yli miljoona itsenäistä Herbalife-jälleenmyyjää myy Herbalife-tuotteita yli 94 maassa maailmanlaajuisesti, joten voit luottaa siihen, että sinulla on aina käytettävissäsi menestyksesi vaatima tuki. Kun olet valmis elämänmuutokseen, olemme mielellämme tukenasi joka askeleella, kun

  • haluat saavuttaa ravitsemus-, painonhallinta- tai ulkonäkötavoitteesi tai
  • haluat hyödyntää liiketoimintamahdollisuuttamme

Herbalifen laatutuotteiden ja asiantuntevan tuen avulla on helppoa voida hyvin, näyttää hyvältä ja kohentaa elämänlaatuasi. Löydä Herbalife – ja löydät elinikäisen hyvinvoinnin.

Copyright 2004-2023 Eija Annala-Schmitz - Itsenäinen Herbalifen jäsen